federacions
Federació Espanyola de Piragüisme
Web oficial d'aquesta federació on hi podeu trobar les darreres notícies del món del piragüisme, resultats de les competicions, cursos de formació i enllaços força interessants.
Federació Catalana de Piragüisme
Web oficial de la Federació Catalana de Piragüisme. Ben dissenyada i rica en continguts i enllaços.
les nostres preferides
Eaux Vives
Web francesa que es basa en la participació dels visitants que hi aporten informació. Molt centrada en l'entorn francès ofereix la possibilitat de conèixer els rius, camps d'eslàlom, crítiques sobre materials,  clubs i altres peculiaritats d'aquesta potència mundial en el piragüisme d'aigües vives
Grup elements
Web d'un grup d'empreses i entitats que proposen i organitzen activitats de riu mar i muntanya. 
el nostre material
Prijon
Marca de material de piragüisme de gran qualitat i preu també elevat. Dedicada sobretot a la construcció d'embarcacions de polietilè, accessoris i en menor mesura a material de competició. Nosaltres utilitzem el model "slalom" com embarcació polivalent d'iniciació al piragüisme.
Perception
Marca anglesa de material de piragüisme. Bona qualitat i preus a l'alçada. Fabrica piragües de polietilè tant pel turisme nàutic com per la competició de rodeo. Utilitzem des de sempre el model "Dancer" com embarcació polivalent per la iniciació al piragüisme.
Rotomod
Constructor francès de piragües amb una bona relació qualitat preu. Destaquen les seves embarcacions autobuidables per utilització turística. Nosaltres utilitzem el model "Furio" com a embarcació per la iniciació i perfeccionament d'eslàlom.
Gala
Constructor txec d'embarcacions de competició amb molt bona relació qualitat preu. La majoria dels palistes de l'equip de competició del club utilitzen embarcacions d'aquest fabricant.
a la nostra comarca
Portaveu
Pàgina web de la revista de premsa local de Ponts. Inclou l'edició electrònica de la revista i enllaços amb altres centres d'interès locals i comarcals.
Tiurana
Pàgina web dedicada a la memòria del poble de Tiurana inundat per les aigües del recentment construït pantà de Rialb. Els qui naveguem per aquestes aigües, amb respecte, hem de mantenir viva la memòria d'aquest poble i la de la gent que hi va viure.
Centre excursionista Pontsicà
Pàgina web del centre excursionista Pontsicà on podreu trobar el calendari d'activitats i sortides d'aquesta entitat dedicada als esports de muntanya.
Ajuntament de La Baronia de Rialb
Pàgina oficial de l'ajuntament d'aquest enorme terme municipal en el que es poden practicar diferentes activitats esportives en contacte directe amb la natura. Disposa d'un magnífic patrimoni arquitectònic i esta fent una clara aposta pel turisme actiu de qualitat.